• Over ons

  Sinds 1973 is handbalvereniging Tremeg een begrip in Gemert. Een club waar sporten en gezelligheid al 50 jaar hand in hand gaan.

  Op dit moment hebben we 135 actieve leden, waarmee we ieder weekend met 8 jeugdteams en met 4 seniorenteams op het veld staan. Daarnaast hebben we nog tientallen vrijwilligers, de smeerolie van onze vereniging. Hiermee draagt Tremeg actief bij aan het verbinden van de Gemertse samenleving. Sport verenigt!

  Naast de binnencompetitie, doen de jeugdteams ook mee aan de buitencompetitie. We spelen reguliere wedstrijden in de zaal of op het veld, maar doen ook mee aan verschillende toernooien en aan het landelijke bekertoernooi. Om goed voor de dag te komen wordt er wekelijks getraind. De sportieve prestatie vinden we belangrijk, maar het sportplezier staat voorop. Een goed sportklimaat met veel sfeer, in een veilige omgeving: dat is ons handelsmerk. En ben je jong of oud, dat doet er eigenlijk niet toe. Een warm welkom voor iedereen!

  Binnen de vereniging gebeurt veel meer dan alleen handballen. Bij de jeugd vinden tal van activiteiten plaats onder leiding van de jeugdcommissie, met als hoogtepunt het jaarlijkse kamp. De senioren organiseren vaak zelf hun uitstapjes en zijn opvallend vaak met de hele groep in de kantine te vinden of bij één van de sponsors in het café 😉. Ook halen veel leden plezier uit het commissiewerk dat ze samen doen.

  Om al deze sportieve gezelligheid mogelijk te maken, betalen onze leden natuurlijk contributie. Om die zo laag mogelijk te houden hebben we verschillende financiële acties, zoals oud papier ophalen, prachtige pioenrozen verkopen en de jeugdactie. Daarnaast werken we met sponsors. Zonder hen zou het allemaal een stuk lastiger worden om onze financiële positie gezond te houden. Dus hen zijn we zeker ook veel dank verschuldigd.

  50 jaar dus! Een moment waar we bij stilstaan en dat we gaan vieren. Daarbij is ons vernieuwde logo ons uithangbord. Als eerbetoon aan de afgelopen 50 jaar kun je de vorm nog duidelijk herkennen. Tegelijk zie je een (nog) krachtiger beeld van een handballer, waarin de clubkleuren en de dynamiek van de sport goed zijn neergezet. Dat maakt ons logo modern, krachtig en herkenbaar, oftewel: klaar voor de toekomst.

  Dat alles onderstrepen we met de slogan ‘Tremeg, zoveel meer dan handbal.´ Dat zegt alles. Daaruit spreekt wat de vereniging haar leden en vrijwilligers brengt; een sportieve fijne invulling van ieders vrije tijd in grote verbondenheid met elkaar. En dat zorgt dan weer voor echte clubliefde. Al 50 jaar wordt de club meegedragen in het sportieve hart van velen en hopelijk gaat het nog heel wat harten meer raken.

  Spreekt dit alles je aan? Dan nodigen we je graag uit. Denk je erover om lid te worden dan kun je langs komen voor een paar gratis proeftrainingen om de sfeer te proeven. Wil je een andere taak bij ons invullen of sponsor worden, laat van je horen!

   

  Tot slot nog een leuk weetje over onze naam:

  T R E M E G = G E M E R T 

   

  TREMEG, ZOVEEL MEER DAN HANDBAL