• Over ons

  Sinds 1973 is handbalvereniging Tremeg een begrip in Gemert. Een club waar sport en gezelligheid al 50 jaar hand in hand gaan.

  Op dit moment hebben we 135 actieve leden, waarmee we ieder weekend 8 jeugdteams en 4 seniorenteams op het veld hebben staan. Daarnaast hebben we nog tientallen vrijwilligers, de smeerolie van onze vereniging. Hiermee draagt Tremeg actief bij aan het verbinden van de  Gemertse samenleving. Sport verenigt!

  Behalve de binnen-competitie, doen de jeugdteams ook nog mee aan de buiten-competitie. En naast de reguliere wedstrijden in de zaal of op het veld doen we ook mee aan verschillende toernooien. Om goed voor de dag te komen wordt er wekelijks getraind. De sportieve prestatie vinden we belangrijk maar het sportplezier staat voorop. Een goed sportklimaat met veel sfeer, in een veilige omgeving, dat is ons handelsmerk. En ben je jong of oud, dat doet er eigenlijk niet toe.

  Binnen de vereniging gebeurt veel meer dan alleen handballen. Bij de jeugd vinden tal van activiteiten plaats onder leiding van de Jeugdcommissie, met als hoogtepunt het jaarlijkse kamp. De senioren organiseren vaak zelf hun uitstapjes en zijn opvallend vaak met de hele groep in de kantine te vinden of bij één van de sponsors in het café 😉 Ook halen veel leden plezier uit het commissiewerk dat ze samen doen.

  Om al deze sportieve gezelligheid mogelijk te maken betalen onze leden natuurlijk contributie.  En om die zo laag mogelijk te houden hebben we verschillende financiële acties. Zoals oud papier ophalen, prachtige pioenrozen verkopen en de jeugdactie. Ook werken we met sponsors. Zonder hen zou het allemaal een stuk lastiger worden om onze financiële positie gezond te houden.

  Spreekt dit alles je aan? Dan nodigen we je graag uit. Denk je erover om lid te worden dan kun je langs komen voor een paar gratis proeftrainingen om de sfeer te proeven. Wil je een andere taak bij ons invullen of sponsor worden, laat van je horen!

   

  Tot slot nog een leuk weetje over onze naam:

  T R E M E G = G E M E R T