zaterdag , 25 september 2021

Tremeg sluit seizoen 18-19 succesvol af

Op het moment dat dit artikel geschreven wordt, heeft zojuist de Nederlandse heren handbalploeg de wedstrijd tegen Letland met winst afgesloten en heeft zich daarmee geplaatst voor het EK volgend jaar. Een fantastisch resultaat voor iedereen die van handbal houdt. Ook als we terugkijken op het afgelopen seizoen en de resultaten van onze handbalvereniging Tremeg in beschouwing nemen, kunnen we alleen maar trots zijn.

Het seizoen begon na een intensieve voorbereiding in augustus 2018 en waren voor diverse teams de verwachtingen hooggespannen. Halverwege het seizoen kon gemeld worden dat Heren A en Dames B winterkampioen waren en dat betekende promotie naar een hogere en zwaardere klasse. Beide teams hebben het vervolgens goed gedaan. De Dames C hebben na een bloedstollende laatste wedstrijd hun kampioenschap binnengehaald. Als hoogtepunt de promotie naar de 1e klasse van de Dames 1 na het behalen van het kampioenschap. Maar ook andere teams van Tremeg hebben goede resultaten behaald en waren op de ranglijst bovenaan te vinden.

Maar bij Tremeg weten we ze dat voor het halen van resultaten er een goede basis moet zijn. De sfeer is goed en dat was ook te zien bij de diverse evenementen die werden georganiseerd zoals het bezoeken van topwedstrijden, teamuitjes, het jeugdkamp etc. Is het dan alleen maar rozengeur en maneschijn bij Tremeg? Nee, ook bij Tremeg vallen er wel eens woorden, maar deze komen dan voort uit de betrokkenheid die er is bij de club.

3 jaar geleden is binnen de vereniging de Nederlandse handbalvisie geïmplementeerd met daarin verwerkt het behoudt van de reeds bestaande kwaliteiten die er zijn. Zoals eerder beschreven bijvoorbeeld de competitieve familiaire sfeer die er is. Komende seizoen gaat Tremeg verder met het ontwikkelen van de ingeslagen weg op het gebied van fysieke, tactische, technische, mentale en sociale aspecten en neemt daar de bevindingen van het afgelopen seizoen in mee. Maar eerst even uitrusten en genieten van een welverdiende zomervakantie. In augustus zullen dan de trainingen weer beginnen als voorbereiding op het seizoen 19/20. Ben jij een sportieve doorzetter en hou je van een teamsport die snel, dynamisch en verrassend is kom dan bij HV Tremeg. Voor meer informatie kun je terecht op deze website

Comments are closed.

Scroll To Top