• Onthulling banner met het nieuwe logo van HV Tremeg

    Handbalvereniging Tremeg bestaat bijna vijftig jaar en daarom werd zondag het seizoen feestelijk geopend. De vaandelteams speelden een oefenwedstrijd, het nieuwe logo werd gepresenteerd en de hele vereniging ging op de foto.

    Alle leden, vrijwilligers en sponsoren waren uitgenodigd om aanwezig te zijn in sporthal Molenbroek. Het vijftigjarig bestaan van de vereniging verdiende een nieuw logo dat werd gepresenteerd door voorzitter Jan Krol. De banner werd onthuld door 4 jeugdleden. In het proces zijn de zwakke punten van het huidige logo losgelaten en de sterke punten meegenomen. Met trots kunnen we melden dat het is gelukt om te komen tot een logo, waarmee we denken een modern, krachtig en herkenbaar beeld neer te zetten. Het logo werd bovendien geladen met de slagzin ‘Tremeg, zoveel meer dan handbal’.

    Er werd een gezamenlijke verenigingsfoto gemaakt en daarna was het de beurt aan Dames 1 en Heren 1 om zichzelf te laten zien tijdens een oefenwedstrijd. Het damesteam pakte winst met 15-13 tegen de Limburgse club LimMid. De tegenstander van Heren 1 was verhinderd, waardoor het team speelde tegen het eigen Heren 2 team van Tremeg. De beide herenteams lieten het vele publiek mooi handbal zien.

    Een goed begin om volgende week met de eerste competitiewedstrijd te starten. Voor heren 1 wordt dat de eerste wedstrijd in de tweede divisie, het hoogste niveau in de historie van Tremeg. Beide teams spelen een uitwedstrijd.