• Zaterdag 25 maart stond er een thuiswedstrijd op het programma voor de jongens van HC2 van Tremeg. Dit keer tegen De Sprint uit Deurne. Helaas was Iyaad afwezig en ook Job en Sven konden niet meedoen door blessure.

    Met één wisselspeler begon Tremeg deze wedstrijd. De wedstrijd begon enthousiast en Tremeg maakte meteen mooie goals. De openingstreffer was een passeerbeweging van Luuk. Een goed geplaatste schot van Cas in de linkerbovenhoek en ook Jelle wist te scoren vanuit de hoekpositie. Dat was een goed begin en dat kwam mede door het hele goede keeperswerk van Fenn. Helaas verslapte onze verdediging en wist De Sprint terug te komen tot 5-4.

    Met een mooi afstandsschot van Jens maakte Tremeg duidelijk dat de strijd nog niet gestreden was. De teams waren aan elkaar gewaagd. Een goal vanuit De Sprint en weer een goal door Tremeg, zo ging het tot aan de rust. De ruststand was 10-11 in het voordeel van De Sprint.

    Tremeg wist dat er genoeg kansen waren in de aanval, maar de verdediging moest beter, zo gaf ook de coach. In de tweede helft weer goed keeperswerk van Fenn en ook mooie treffers van Jules. Keano wist met een mooie passerbeweging vanuit de hoek te scoren. Tremeg wist de goals wel te maken, maar liet ook De Sprint voorbijkomen in de verdediging. Er kwam een 6-0 verdediging, waardoor er een steviger blok werd gevormd. Ook Mees moest flink aanpakken en wist te voorkomen dat zijn tegenstander passeerde.

    Na een tussenstand van 20-20 wist Tremeg een aantal keren niet te scoren en kwam De Sprint voorbij. De jongens van Tremeg probeerden met goals van Luuk en Cas het nog moeilijk te maken, maar helaas tikte de klok door en wist De Sprint deze spannende pot te winnen. Eindstand: 25-27.