maandag , 26 oktober 2020

Tremeg D1 leert veel

Afgelopen weekend speelden Tremeg D1 thuis tegen The Flyers uit Wijchen. Dit zou een spannende wedstrijd kunnen worden want beide ploegen stonden op gelijke hoogte in de competitie.

Sinds het begin van dit seizoen zijn Tom en Dirk Huijbers de trainers van dit team. Beide enthousiaste kaderleden zijn ook speler bij Tremeg, respectievelijk bij heren 1 en 2. Onder het motto hard trainen en hard lachen zijn ze aan de slag gegaan om deze groep te leren doelgericht te laten handballen, snelheid te maken en plezier te hebben.

Tremeg D1
Foto Randy van de Poel

De wedstrijd ging vanaf de start gelijk op in doelpunten, spannend was het dus zeker. D1 speelden een leuke wedstrijd, er werden mooie doelpunten gemaakt en er werd goed verdedigd maar toch verloor D1 met 15-18. Winnen is leuk en draagt bij aan de teamspirit maar als er verloren wordt is er eigenlijk weer veel geleerd. Dat leren gaat over handbal techniek, elkaar helpen en aanmoedigen en de kansen om een doelpunt te maken leren zien. Dat laatste is ook het mooie van handbal want iedereen kan doelpunten maken, kijk maar naar de Nederlandse handbaldames die wereldkampioen zijn geworden. En zo gaan deze stoere meiden, Meike Melis, Marit Verspaget, Casy Holldack, Marlou Peters, Suze van Nunen, Lize van den Heuvel, Nora Laat en Jill Bronneberg met mascotte komend weekend met volle moet de volgende wedstrijd spelen dan uit tegen Swift uit Helmond de nummer 11, toch winnen deze keer misschien.

Comments are closed.

Scroll To Top