maandag , 26 oktober 2020

Topweekend voor HV Tremeg

Afgelopen weekend speelden alle teams van HV Tremeg hun laatste wedstrijd voor het kerstverlof. Natuurlijk stond dit weekend in het teken van de Nederlandse handbaldames die historie schreven door het behalen van de wereldtitel. Het wedstrijdprogramma werd hierdoor ook enigszins aangepast zodat alle handballiefhebbers de gelegenheid hadden de finale te zien.

De heren van Tremeg speelde tegen Internos uit Etten-Leur die op de ranglijst één plaats hoger stonden. En dat de teams aan elkaar gewaagd waren was te zien in het scoreverloop dat gelijk opliep. Ruststand 11-12. De tweede helft werd er een tandje bij gezet en ging Tremeg ook wat offensiever verdedigen, een keuze die goed uitpakte waardoor de eindstand 29-26 werd.

De dames van Tremeg speelde tegen de hekkensluiter HV Dongen. Het geplaagde team van Tremeg dat de afgelopen wedstrijden meerdere keren verloor met 1 doelpunt verschil moest vandaag de punten pakken. Vanaf de start was zichtbaar dat dit ging lukken, een voorsprong in de beginfase van 6 doelpunten bracht het nodige vertrouwen. Tremeg sloot de wedstrijd dan ook overtuigend af met een eindstand van 30-17.

Nu het kerstverlof er aan komt is het ook even kijken naar de diverse teams die er op de ranglijst goed voor staan en daarmee zicht houden op een kampioenschap. Dames 2 staat met één wedstrijd minder gespeeld dan de koploper op de tweede plek. Dames A staat samen met HV Elshout op de tweede plek. Dames B is nog ongeslagen en voert de ranglijst aan. Jongens C verloren zaterdag maar staan trots op de derde plek. Dames C staat op de tweede plek met één punt achterstand op de nummer 1. Maar voor alle teams is het terugkijken op een goede, sportieve en sfeervolle eerste seizoenshelft van de competitie. Op 5 januari zal Tremeg van start gaan voor de tweede helft van het seizoen, maar eerst nog 20 december genieten van Tophandbal in Gemert met wedstrijd van Cabooter Handbal Venlo tegen TV Aldekerk 07.

Comments are closed.

Scroll To Top