zaterdag , 25 september 2021

Lid worden / afmelden

Wil je proeftrainen?
Ben je geïnteresseerd in handbal, maar weet je nog niet zeker of je bij Tremeg wil komen spelen? Je mag ter kennismaking 3 keer gratis meetrainen! Je hoeft je hiervoor nog niet als als lid aan te melden. Een e-mail naar onderstaande adres is voldoende; tremegleden@tremeg.nl. Wij zullen je dan in contact brengen met de trainer van het desbetreffende team, zodat deze jou kan informeren over trainingstijden.

Aanmelden
Wil je na deze 3 trainingen lid worden, dan verwijzen we je naar het inschrijfformulier iets verder op deze pagina. Via de trainers, ledenadministratie of andere bestuursleden kun je ook een inschrijfformulier krijgen. Het inschrijfformulier moet dan ingescand(foto is ook goed) en gemaild worden naar tremegleden@tremeg.nl. Nadat het inschrijfformulier is ingeleverd, wordt je aangemeld bij de nederlandse handbalbond (NHV), zodat je wedstrijden mag gaan spelen. De kosten hiervoor (de zgn. bondscontributie) worden bij het eerstvolgende contributie-inning gefactureerd. Daarnaast wordt ieder kwartaal de verenigingscontributie gefactureerd. De facturering van deze verenigingscontributie wordt in 4 kwartalen gedaan op de volgende data:
– 30 september
– 31 december
– 31 maart
– 30 juni
De contributiebedragen zijn terug te vinden in de flyer (zie website).

U kunt het ook digitaal invullen via onderstaand formulier,

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

VERSTUREN

Privacy policy leden HV Tremeg

Privacy policy voor leden

Afmelden
Wil je stoppen met handbal bij Tremeg? Je moet je hiervoor schriftelijk afmelden door een email te sturen naar tremegleden@tremeg.nl.

Stop je aan het einde van een seizoen? Zorg ervoor dat je je tijdig afmeldt. Tremeg moet in juli de leden bij de bond aanmelden voor het nieuwe seizoen en ook de bondscontributie afdragen. Wanneer je na 1 augustus afmeldt, dan wordt daarom de bondscontributie voor het gehele volgende seizoen in rekening gebracht.

Stop je halverwege het seizoen? De verenigingscontributie dient tot en met 30 juni betaald te worden en zal op bovenstaande data worden afgeschreven tot en met 30 juni.

Langdurige blessure
Ben je langdurig geblesseerd, langer dan een maand? Neem dan contact op met tremegleden@tremeg.nl. Je kunt dan rustend lid worden, zodat je wel de mogelijkheid behoudt om met alle activiteiten van de vereniging te kunnen deelnemen. Daarvoor betaal je 50% van de verenigingscontributie. Zodra je hersteld bent en weer kunt gaan trainen, meldt dit dan weer aan via hetzelfde emailadres.

LET OP: de bondscontributie is een vast bedrag dat moet worden afgedragen aan de bond zodra je wedstrijden gaat spelen, ongeacht het aantal wedstrijden dat je in een seizoen speelt.

Comments are closed.

Scroll To Top