• Inschrijfformulier

  Wil je proeftrainen?

  Ben je geïnteresseerd in handbal, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Je mag ter kennismaking 3 keer gratis meetrainen! Je hoeft je hiervoor nog niet als lid aan te melden. Een e-mail naar tremegleden@tremeg.nl is voldoende. We brengen je dan in contact met de trainer van het juiste team, zodat deze jou kan informeren over de juiste trainingstijden.

  Aanmelden

  Wil je na deze 3 trainingen lid worden, dan verwijzen we je naar het inschrijfformulier hieronder. Via de trainers, onze ledenadministratie of een bestuurslid kun je ook een inschrijfformulier krijgen. Het inschrijfformulier moet dan ingescand (een foto is ook goed) en gemaild worden naar tremegleden@tremeg.nl. Nadat het inschrijfformulier is ingeleverd, word je aangemeld bij de Nederlandse Handbalbond (NHV), zodat je wedstrijden mag gaan spelen. De kosten hiervoor (de zgn. bondscontributie) word bij het eerstvolgende contributie-inning gefactureerd. Daarnaast wordt ieder kwartaal de verenigingscontributie in rekening gebracht. De afschrijving van deze verenigingscontributie wordt in 4 kwartalen gedaan op de volgende data:

  -  30 september -  31 december -  31 maart -  30 juni

 • Aanmeldformulier:

  Door het invullen van het inschrijvingsformulier, ga je akkoord met het feit dat:

  1. Jouw persoonsgegevens worden vastgelegd binnen onze ledenadministratie. Daarnaast kan je foto gebruikt worden voor communicatie en promotiedoeleinden. Door lid te worden, aanvaard je als lid de regels rondom bescherming van persoonsgegevens zoals gehanteerd door Tremeg en beschreven in document “AVG privacy policy voor leden”.
  2. U kennis heeft genomen van het "Huishoudelijk regelement".
  3. U kennis heeft genomen van de "Statutenwijziging".
 • Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!