zaterdag , 4 december 2021

HV Tremeg organiseert het schoolhandbaltoernooi

Eindelijk is het zo ver, het school handbaltoernooi staat weer voor de deur. Vorig jaar was dit toernooi een groot succes, mede door het grote aantal deelnemers. De winnaar van dit toernooi mocht vervolgens deelnemen aan het Nederlands kampioenschap voor basisscholen en veroverde daar de eerste prijs. Daarmee werd de Berglarenschool Nederlands kampioen. Handbal is een geweldige sport om naar te kijken maar ook zeker om te doen, het is namelijk snel, dynamisch, fysiek en iedereen kan scoren. HV Tremeg gaat komende weken de handbal sport promoten met een actief programma voor de jeugd in gemeente Gemert Bakel.


HV Tremeg zal diverse handbal clinics aanbieden tijdens de gymles op alle lagere scholen in Gemert, Handel, de Mortel en Elsendorp. Op woensdag 11 december zal er nog een grote handbal clinic worden gegeven door oud handbal international Ron Klemann. Dit alles ter voorbereiding op het schoolhandbaltoernooi van vrijdag 3 januari. In de ochtend van 3 januari zal er een handbal instuif voor de groepen 3-4 van alle basis scholen in Gemert, Mortel , Handel en Elsendorp. Op deze ochtend kunnen de kleinste kinderen kennis maken met de handbal sport. Vanaf 13.00 wordt er een handbal toernooi gespeeld door de groepen 5-6 en 7-8 van alle basisscholen in Gemert, Mortel , Handel en Elsendorp. Net als de laatste jaren zal er gestreden worden om de wisselbeker. Dit alles zal plaats vinden in Sporthal Molenbroek. Nadere informatie zal via de site van HV Tremeg en de scholen bekend worden gesteld.

Iedereen is van harte welkom om de teams aan te moedigen, zich te laten informeren door enthousiaste kaderleden van Tremeg maar ook om te zien hoe leuk de handbal sport is, tot dan.

Comments are closed.

Scroll To Top