zaterdag , 25 september 2021

Fysio clubsupport

Fysio clubsupport

Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessurebegeleiding en -behandeling en heeft als doel de sportmedische begeleiding bij Tremeg te optimaliseren.

Aanpassingen Blessurespreekuur bij JVDI De Fysioclub

Voor de medische begeleiding moeten er maatregelen worden getroffen om het coronavirus onder controle te houden. Zo zijn er wijzigingen ten aanzien van het blessurespreekuur bij JVDI de Fysioclub. Middels deze wijzigingen blijft JVDI de Fysioclub klaarstaan voor alle leden van TREMEG met blessures en/of vragen over fit blijven. 

Samen met TREMEG heeft JVDI de Fysioclub een protocol opgesteld zodat het blessurespreekuur door kan gaan, waarin wordt voldaan aan de maatregelen van het RIVM betreffende het tegengaan van verspreiding van COVID-19.

Om gebruik te maken van het blessurespreekuur is het verplicht om je aan te melden, hiermee controleren we de toestroom en drukte binnen de praktijk. Wil je dus gebruik maken van het blessurespreekuur op een van de praktijken van JVDI de Fysioclub dan moet je via de website van JVDI de Fysioclub of de website van de club je aanmelden.

Klik hier om je aan te melden: Afspraak maken

Naast een nieuw protocol is het tijdstip van het blessurespreekuur op de praktijk gewijzigd. Vanaf nu is het spreekuur bij JVDI De Fysioclub in Gemert iedere Maandag van 20:00-21:00. 

Heb je een vraag neem dan gerust contact op met onze BlessureApp via 06 83431430 of de praktijk via 085 7821616.

Sportieve groet, 

JVDI de Fysioclub

https://fysioclub.nl/jvdi/locaties/fysiotherapie-gemert/

Comments are closed.

Scroll To Top