• Vliegende start bezorgt Tremeg 2 punten.

  Afgelopen zondag speelden de dames van Tremeg tegen concurrent PSV 3 uit Eindhoven met maar één plek verschil op de ranglijst was dit een belangrijke wedstrijd voor Tremeg.

  Na het eerste fluitsignaal kwamen de dames goed uit de startblokken.

  Ze maakte goed gebruik van de gaten in de dekking en met mooie goals van Aniek, Laura , Iris en Ilse liepen we al vlug uit naar een tussenstand van 2 – 8.

  In het tweede gedeelte van de eerste helft hadden we minder grip op de cirkelspeelster van PSV maar door uitstekend keeperswerk van Merle wist Tremeg de voorsprong te behouden.

  Met 11 – 16 gingen de dames de rust in.

  In de rust werd door trainer Leon nadrukkelijk benoemd om de communicatie in de verdediging te verbeteren en de focus te bewaren en geconcentreerd te blijven om een snellere aanval te spelen.

  Na rust was het even zoeken voor de dames en leek het erop dat PSV goed terug kwam in de wedstrijd maar met goed keerperswerk van Laura en met mooie acties van Eline is de voorsprong niet meer uit handen gegeven.

  Ook maakte Vera vandaag de 30ste goal wat voor Tremeg al 3 jaar geleden was.

  We sloten af met een mooie breakout van Laura op Vera die deze kans er nog prachtig inschiet en hiermee de eindstand bepaalde op 23 – 31.

  Dit was een mooie afsluiting van de van de eerste competitiehelft voor de dames van Tremeg.

  Die werd bekroond met een mooie teamfoto met onze laatste nieuwe sponsor, Isolatie.com.

  Met de promotie van Isolatie.com op de rug van de shirts van onze dames, draagt Isoloatie.com bij aan de continuïteit van onze vereniging en met hun product dragen ze bij aan het vergroten van duurzaamheid in Gemert en omgeving.

  Allen een fijne jaarwisseling en op naar nieuwe sportieve prestaties in 2024!

  En we starten goed met de Instuif voor groep 3-4 op vrijdag 5 januari om 09.30 uur in de Sporthal Molenbroek. Gevolgd met het Schoolhandbaltoernooi voor de groepen 5-6 en 7-8 om 12.00 uur. Meer info via tremeg.nl