maandag , 26 oktober 2020

Bloemenactie

De bloemenactie komt er weer aan en in deze moeilijke tijd hopen we veel mensen op te fleuren met pioenrozen. Vanwege de coronacrisis pakken we het iets anders aan, want deze keer worden de bestellingen doorgegeven via onze website en bezorgen wij het aan huis. Natuurlijk volgens de regels van het RIVM, dus op gepaste afstand. 

Bestellen en bezorgen 

Tot 1 juni kunnen bestellingen worden geplaatst door op de volgende link te klikken: http://www.tremeg.nl/bloemenactie/ . Vul het bestelformulier in en dan zorgen wij er met z’n allen voor dat de bloemen op maandagavond 8 juni en dinsdagavond 9 juni bezorgd worden op het gewenste adres. We bezorgen dit jaar in Gemert, De Mortel, Handel, Elsendorp, Boekel en Venhorst. 

Kosten 

Bloemkwekerij Van den Broek stelt de pioenrozen tegen kostprijs voor ons beschikbaar. Wij verkopen deze voor €5 per bos. Voor €1 voegen wij een kaartje toe met een persoonlijke boodschap. 

Promoot de actie 

Dus wil jij jezelf óf iemand anders verblijden met een bloemetje én onze club steunen? Vul dan onderstaand formulier in . Natuurlijk willen we straks zoveel mogelijk mensen verrassen met een bos pioenrozen, dus deel deze actie met je vrienden en familie door deze mail door te sturen. 

Blijf gezond en let op elkaar! 

HV Tremeg

(Het termijn voor het bestellen van bloemen is verstreken waardoor het bestelformulier ook is verwijderd.)

Comments are closed.

Scroll To Top