• Afsluiting handbal seizoen 2 april

  Tremeg bestaat in 2023 maar liefst 50 jaar en dat gaan wij groots vieren! Zondag 2 april combineren wij onze jubileumreceptie met de kaartverkoop van onze feestavond en de seizoen afsluiting. Wij willen iedereen uitnodigen in Sportcentrum Molenbroek om onze vereniging te feliciteren met het jubileumjaar en ondertussen te genieten van een aantal mooie wedstrijden van onze senioren teams. De receptie vindt plaats van 13.00 tot 15.00. Voor de kinderen wordt een luchtkussen in hal 2 geplaatst zodat zij kunnen spelen.

  Zaterdagavond 13 mei nodigen wij onze leden, partners en ouders van leden, oud leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters uit voor een feestavond ter ere van het gouden jubileumjaar. Zondag 2 april ben je in de mogelijkheid om een kaartje te kopen tijdens de thuiswedstrijden. Vergeet niet om contant geld mee te nemen. Het kaartje kost €10,- per persoon, dit is inclusief 2 consumpties. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om 2 april een kaartje te kopen stuur dan een mail naar 50jaartremeg@gmail.com zodat we zorgen dat je er ook bij bent. We kijken ontzettend uit naar deze avond en rekenen op een grote opkomst. Omdat we mogelijk niet iedereen in beeld hebben is ons vriendelijke verzoek om je Tremeg vrienden te wijzen op dit feest.

  Naast de jubileumreceptie en de kaartverkoop worden 2 april ook de laatste thuiswedstrijden van het seizoen gespeeld. Die dag sluiten wij af met onze welbekende seizoen afsluiting deze keer bij @Harmse, onze sportkantine. Vanaf 15.00 start de seizoen afsluiting. In het bijzonder bedanken wij Upcycling die het als hoofdsponsor mogelijk maakt om deze dag te organiseren.

  Vergeet geen contant geld mee te nemen als je mee wilt doen aan de loterij georganiseerd door onze jeugdcommissie. Het geld dat zij deze dag ophalen zal worden besteed aan leuke uitjes voor de jeugdleden. Leuke prijzen zijn te winnen van lokale ondernemers in Gemert. Tot zondag!

  Wedstrijdschema

  11.10u Dames 2 Tremeg – Jupiter ’75

  12.40u Dames 1 Tremeg – M.H.V.‘81

  14.05u Heren 1 Tremeg – Vios

  15.15u Heren 2 Tremeg – De Beuk