• Wijzigen / Afmelden

  Wijziging

  Wil je een wijziging doorgeven, bijvoorbeeld een adreswijziging of ander telefoonnummer of emailadres neem dan contact op via tremegleden@tremeg.nl

  Afmelden

  Wil je je afmelden als lid? Misschien is een wijziging van je lidmaatschap naar verenigingslid, rustend lid, of vrijwilliger een betere optie. Je betaald dan minder (of niets) maar je blijft wel verbonden. Ook daarvoor kun je contact opnemen met tremegleden@tremeg.nl

  De verschillen in contributie en informatie over financiële ondersteuning vind je bij contributie.

  Is dit allemaal niet aan de orde en wil je helemaal stoppen bij Tremeg? Dan moet je jezelf hiervoor schriftelijk afmelden door een email te sturen naar tremegleden@tremeg.nl.

  Stop je aan het einde van een seizoen? Zorg ervoor dat je je tijdig afmeldt. Tremeg moet in juli de leden bij de bond aanmelden voor het nieuwe seizoen en ook de bondscontributie afdragen. Wanneer je na 1 juli afmeldt, dan wordt daarom de bondscontributie voor het gehele volgende seizoen in rekening gebracht.

  Stop je halverwege het seizoen? De verenigingscontributie dient tot en met 30 juni betaald te worden en zal op bovenstaande data worden afgeschreven tot en met 30 juni.

  Langdurige blessure

  Ben je langdurig geblesseerd, langer dan een maand? Neem dan contact op met tremegleden@tremegleden.nl. Je kunt dan rustend lid worden, zodat je wel de mogelijkheid behoudt om met alle activiteiten van de vereniging te kunnen deelnemen. Daarvoor betaal je 50% van de verenigingscontributie. Zodra je hersteld bent en weer kunt gaan trainen, meldt dit dan weer aan via hetzelfde emailadres.

  LET OP: de bondscontributie is een vast bedrag dat moet worden afgedragen aan de bond zodra je wedstrijden gaat spelen, ongeacht het aantal wedstrijden dat je in een seizoen speelt.