woensdag , 23 januari 2019

Uw stem is geld waard voor Tremeg!

Uw stem is geld waar door Tremeg!

Rabobank Peel Noord stelt €100.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van Rabobank Peel Noord mogen meebeslissen waar deze bijdrage naar toe gaat. Als u lid bent zou het fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Handbalvereniging Tremeg. Elke stem is geld waard. Dus stem op Tremeg tussen donderdag 5 en maandag 30 april 2018 via www.clubkascampagne.nl.

Met het volgende bestedingsdoel hopen we de 168 stemmen van vorig jaar, die goed waren voor een totaal bedrag van €750,96, te overtreffen:
Tremeg wil als dé handbalvereniging van Gemert volop blijven ontwikkelen. Met uw stem helpt u ons om voor de jeugd het onderste uit de kan te halen. Dit doen we door extra middelen in te zetten waarmee we handbalplezier vergroten, het spelniveau verbeteren en fairplay stimuleren.

Mocht je geen stemcode hebben ontvangen per post, maar wel klant zijn bij de rabobank, dan ben je waarschijnlijk nog geen lid. Meld je dan bij de rabobank aan als lid via de volgende pagina: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/. Dit maakt dan dat je volgend jaar ook mee kunt stemmen.

 

 

Comments are closed.

Scroll To Top