woensdag , 1 april 2020

Update Corona virus 24-3

23 maart is er weer een nieuwe maatregel van kracht. Alle trainingen en wedstrijden gaan tot 1 juni niet door.

Onderstaand bericht is zoals dit door de Bond wordt gecommuniceerd. https://www.handbal.nl/blog/2020/03/24/handbalcompetitie-2019-2020-beeindigd/

HANDBALCOMPETITIE 2019/2020 BEËINDIGD

Gisterenavond heeft het kabinet tijdens een persconferentie nieuwe, strengere maatregelen tot 1 juni 2020 afgekondigd.

Iedereen in Nederland wordt door deze maatregelen ter bestrijding van het corona-virus geraakt, zo ook onze handbalactiviteiten.

Nu duidelijk geworden is dat een herstart van onze handbalcompetities niet meer mogelijk is, heeft het bondsbestuur van het NHV besloten alle competities 2019/2020 met ingang van heden als beëindigd te beschouwen. Dit heeft diverse consequenties voor wat betreft de eindrangschikking en de daarbij behorende promoties en degradaties.

Het spijt ons te moeten mededelen, dat de competitie 2019/2020  geen reglementaire promotie/degradatie kent. Ook daar waar een team al reeds zeker van promotie dacht te zijn of op een plaats stond die mogelijk promotie tot gevolg kon hebben.

Het bondsbestuur is zich bewust van de teleurstelling die dit besluit met zich meebrengt. Met name voor alle teams in de verschillende competities die in de rangschikking bovenaan stonden. 

Het bondsbestuur is echter weloverwogen tot dit besluit gekomen. Daar waar promoties zijn, zullen er namelijk ook degradaties plaats moeten vinden. De competitie was in veel gevallen echter nog in een dusdanige beslissende fase, dat zij het niet verantwoord vindt de promotie- / degradatieregeling te handhaven. 

Reactie van bestuur HV Tremeg

We realiseren ons dat de opgelegde maatregelen in verband met de uitbraak van het corona-virus jullie allemaal raken, zowel op het werk/school als privé. Handbal is nu ook even geen mogelijke uitlaatklep. Het is onzeker hoelang deze situatie zal gaan duren en wat de consequenties zullen zijn voor de competitie.  Wij varen op de koers van het RIVM en zijn wat betreft de competitie afhankelijk van besluiten vanuit de Handbalbond. 

Vanuit de vereniging willen wij iedereen een warm hart toedragen in deze tijd. Zorg goed voor jullie zelf én voor elkaar.

Hopelijk tot snel!

Bestuur Tremeg

Comments are closed.

Scroll To Top