vrijdag , 23 augustus 2019

Uitnodiging voor Kampioenschap wedstrijd zondag 24 maart 13.30 uur sporthal Molenbroek HV Tremeg Dames 1

Afgelopen weekend speelde de dames 1 van Tremeg de uitwedstrijd tegen de nummer 4 Manuel in Venray. Met nog 3 wedstrijden voor de boeg had Tremeg nog 3 punten nodig om kampioen te worden. Zaterdagavond om 21.10 uur eindigde de wedstrijd met de stand 17-27, en dat betekent dat aanstaande zondag de kampioenschapwedstrijd gespeeld gaat worden, thuis tegen Wittenhorst uit Horst.

Hiermee maakt coach Pawel Jacub zijn ambitie die hij aan het begin van het seizoen heeft uitgesproken waar, kampioen worden. Zelf geeft de coach aan dat het de verdienste is van de dames die keihard hebben gewerkt om dit doel te bereiken. Maar de buit is zogezegd nog niet binnen en zullen de dames van Tremeg, Alet van Dommelen, Anne van Els, Chriete Verhoeven, Eline Ruitenbeek, Ella van Kessel, Ilona van den Elsen, Laura van Rijssel, Lisan Kuijpers, Miep Verhoeven, Milou Kuijpers, Silvia van den Berk, Peggy Blankwater en Sofie van den Heuvel nog vol aan de bak moeten.

Het is alweer even geleden dat de dames van Tremeg een kampioenschap hebben gevierd, om precies te zijn 14 jaar geleden. In dat team van coach coach Herman Donkers en spelers Kim v.d. Boogaard, Esther Swinkels, Jolanda v. Rooij, Petra van Kessel, Rebecca Zaal, Janica v. Nuenen, Willemiek Fleuren, Nelleke Habraken, Ank Peters, Patricia v.d. Heijden, Mirjam Verkampen en begeleider Corrie Donkers.

Maar zondag 24 maart is het dan zover dat de dames van Tremeg hun kampioenschap gaan vieren. En natuurlijk kunnen zij daarbij de hulp van voldoende supporters gebruiken en daarom is iedereen in Gemert-Bakel uitgenodigd om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn.

Comments are closed.

Scroll To Top