zaterdag , 30 mei 2020

Tremeg kampioen in bomvol Molenbroek

Afgelopen zondag was het dan zover, Tremeg kon na 14 jaar weer kampioen worden. In een bomvolle sporthal Molenbroek zagen de toeschouwers een spectaculaire show waarbij alles uit de kast werd gehaald. De sporthal hing vol met spandoeken, slingers en ballonnen en voor iedere toeschouwer was er een handklapper met de afbeelding van het dames 1 team. Na de warming up ging het licht uit, spot aan en kwamen de dames op de muziek van Eye of the tiger binnen gelopen samen met de jongste jeugd van Tremeg en werden de spelers voorgesteld. 

De spanning steeg in Molenbroek en ook bij de dames was een lichte spanning te merken, maar was er ook het volste vertrouwen dat het kampioenschap binnen gehaald zou worden. In de eerste 10 minuten van de wedstrijd was die spanning ook te merken, de dames moesten nog even loskomen. Maar nadat de stand 8-3 was knalde de dames erop los en lieten zoals ook al in het Eindhovens Dagblad stond geen spaan heel van Wittenhorst die de tegenstander was in deze wedstrijd.

Uiteindelijk werd na vele mooie doelpunten de eindstand 37-8 en kon het feest beginnen. Maar eerst was er nog de formele bloemenuitreiking en deze werd door wethouder Inge van Dijk verzorgt. Door haar komst onderstreepte zij de aandacht en het belang van een goed sport klimaat in de gemeente Gemert Bakel en in het bijzonder deze dag haar betrokkenheid bij Tremeg.

Coach Pawel Jacób zegt enorm trots te zijn op zijn dames en dankte de toeschouwers voor de massale opkomst. Ook kon hij het niet laten om daarbij nog te benoemen dat hij in het volgende seizoen deze massale opkomst bij elke thuiswedstrijd wil zien als de zogenaamde 12e man achter het team. Alet van Dommelen kon haar geluk niet op en sprak als aanvoerster namens het team haar trots uit. In de kantine van sporthal Molenbroek ging het feest nog in de kleine uurtjes door en werden de complimenten in ontvangst genomen. Iedereen was dolenthousiast en werden er zelfs al ideeën benoemd om komend seizoen nog beter, gekker, gezelliger en professioneler te maken. Het belooft dus weer een fantastisch komend jaar te worden. Tremeg dankt iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische resultaat.

Comments are closed.

Scroll To Top