woensdag , 22 mei 2019

Tremeg is klaar voor seizoenstart

Met een intensief programma afgelopen weken, sloten de beide vaandelteams van Tremeg de voorbereiding op komend seizoen dit weekend af. Hiervoor werd een locatie buiten Gemert betrokken voor de optimale teambuilding. Naast boswandelingen, tactiek- en techniekbesprekingen ontspanning werden er ook wedstrijden gespeeld.

Bij de heren van Tremeg was de gretigheid goed te merken op het veld. Coach Antoon van Kessel had zijn team duidelijk laten weten dat er komend seizoen gewerkt moet gaan worden aan slimmer, sneller en daardoor effectiever spel. De overgangen vanuit de verdediging naar de aanval waren prima verzorgt en leidden tot diverse doelpunten. En het klopt, met snelle overgangen heb je geen verdediging voor je en dat scoort makkelijk.

Ook de dames werkte een reeks van wedstrijden af. Coach Pawel Jacub vindt dat zijn dames goed en hard gewerkt hebben. De laatste puntjes werden op de i gezet voor wat betreft de tactische systemen die Tremeg speelt. Deze moet dan ook helpend zijn bij het maken van doelpunten. Op de eerste plaats echter is het voor de eigen kansen gaan, hier zal nog wat aandacht naar uit moeten gaan aldus de coach.

Komende week zullen de wedstrijden op video nog terug gekeken worden en gerichte trainingen verzorgt worden. Tremeg heren spelen aanstaande zaterdag de eerste competitiewedstrijd uit tegen Aristos in Best en de dames een week later thuis tegen de Sprint uit Deurne.

De jeugdspelers in de C, B en A klasse van Tremeg speelden ook hun oefenwedstrijden. Voor een enkel team was dit de stap naar de hogere klasse waarin werd gezegd dat ze “een goede les hebben gehad”. Maar ook geluiden als, “de tegenstanders kunnen hun borst nat gaan maken”. Kortom Tremeg is klaar voor het seizoen 2018-2019.

Comments are closed.

Scroll To Top