dinsdag , 4 augustus 2020

Tremeg heren A winnen beker na doelpunten festijn

Afgelopen zondag verzamelde alle bekerfinalisten van Brabant zich in de sporthal de wissel in Wanroij. Ook de heren A van Tremeg behoorde tot deze finalisten en speelde de wedstrijd tegen Internos uit Etten Leur. Deze tegenstander was bekend omdat Tremeg in de competitie al tegen Internos had gespeeld en tweemaal had gewonnen.

Heren A-Jeugd

Vanaf het eerste fluitsignaal ging Tremeg voortvarend van start en werd er in een hoog tempo gespeeld. Dit leverde een aantal fastbreaks op die snoeihard in het doel van de tegenstander belandde. Ook vanuit de tweede lijn en in de vierde fase waren door uitgespeelde kansen mooie doelpunten te zien. Dat de beker in handen van Tremeg zou belanden was dan ook snel zichtbaar. Ook in aanvallend opzicht had Internos weinig kans omdat de verdediging van Tremeg goed stond. Dit leverde een ruststand op van 22-11.

In de tweede helft was vooral te zien dat Internos het bijltje erbij neer had gegooid, daarentegen ging Tremeg nog steeds door met goed verzorgd handbalspel. Het meegereisde publiek kon genieten van het snel, dynamisch en verrassende spel van Tremeg maar had toch gehoopt op wat meer weerstand van de tegenstander. Niet voor niets overigens dat Tremeg ver boven de medefinalist stond, immers in de reguliere competitie werd op een haar na het kampioenschap gemist in de hoogste poule van Limburg en Brabant. Met de eindstand van 37-27 werd na de ceremonie de beker overhandigd aan het team uit Gemert.

De coaches Wim en Huub Verhoeven kunnen hiermee terugkijken op een geslaagd seizoen. Daarmee werd het chagrijn van het verloren kampioenschap op één punt na, ruimschoots goed gemaakt. Het is dan ook de kers op de taart die deze heren verdienen na een uitstekend seizoen waarin hard is gewerkt, goed is getraind en vooral veel handbalplezier aanwezig is geweest. Handbalvereniging Tremeg feliciteert beide coaches, Tom Huijbers, Sjors Verhoeven, Luc Scheepers, Jochem Peeters, Jeroen Warenman, Cas Kragten, Cas van Dommelen, Marcel van Zeeland, Lars van Boxtel, Ralien Verhoeven met het winnen van de beker.

Comments are closed.

Scroll To Top