zaterdag , 30 mei 2020

Tremeg heeft hoge ambities

De vakantie zit er weer bijna op en dat betekent dat Tremeg zich gaat voorbereiden op het nieuwe handbalseizoen. Op 21 augustus beginnen de trainingen waarbij weer volop aandacht zal zijn voor tactiek, techniek en fysieke en mentale vaardigheden. Maar ook richt Tremeg zich op  het spelplezier, en dat is belangrijk omdat handbal voor alle leden een hobby is, waarin plezier en vriendschappen centraal staan.

Voor dames 1 geldt dat zij de afgelopen jaren hebben toegewerkt naar een stevige basis waarin zij zich hebben kunnen meten met de top van de klasse waarin zij uitkomen. Voor komend seizoen heeft coach Pawel Jacub dan ook de ambitie om samen met zijn dames voor het kampioenschap te gaan. Dit zal een mentale opgave voor de dames zijn echter gezien de prestaties van vorig seizoen is dit een reëel doel.

De heren 1 van Tremeg zijn vorig jaar 6e geworden in de competitie. Afgelopen seizoen werden er op de valreep een aantal wedstrijden verloren en dat was zonde.  Een hogere notering was dus mogelijk geweest. De koers die coach Antoon van Kessel heeft ingezet zal hij ook dit komende seizoen weer voortzetten. Hiermee doelt hij op het slimme, effectieve en snelle spel van zijn heren. Mede de versterking die er komend seizoen is, zal Tremeg gaan voor de top 3, aldus coach Antoon van Kessel.

Maar ook de jeugd van Tremeg zal weer ambitieus van start gaan. De F en E jeugd, de jongste bij het handbal zullen zich gaan richten op het ontwikkelen van het handbalplezier en de basis leggen voor techniek.  Het gemengde jeugdteam dat vorig seizoen kampioen werd zal dit seizoen als jongensteam verder gaan in de D klasse. Een enthousiaste groep jongens die overigens ook nog spelers kunnen gebruiken. De meiden in deze groep gaan verder als meiden C. Het eerste jaar in een hogere klasse is vaak wennen. Voor deze meiden zal dit seizoen dan ook aan worden gemerkt als leerjaar. De meiden die vorig seizoen 3e werden in de C klasse gaan dit jaar in de B klasse spelen. Een overgang naar een hoger niveau maar ongetwijfeld gaan zij hier mooi handbal laten zien. Vorig seizoen hebben zij laten zien dat zij zich zelfs kunnen meten met de jeugddivisie. De jongens C gaan ook een klasse hoger spelen. Dit enthousiaste vriendenteam  wacht een pittig seizoen aan tegenstanders en daarom zal techniek, tactiek en fysieke vaardigheden centraal  staan. De A teams bij zowel de heren als de dames gaan komend seizoen meetrainen met de vaandelteams. Hierdoor zal de uiteindelijke overgang naar de senioren vergemakkelijkt worden, en bovendien ook de speelwijzen nauwkeuriger op elkaar afgestemd.

Tremeg staat nog steeds open voor nieuwe leden. Dus als je zin hebt in een sport waarbij je fysiek wordt uitgedaagd maar er ook een stel leuke vrienden bij krijgt, kom dan vanaf 21 augustus eens langs en neem je sportkleding mee. Trainingsdagen zijn op dinsdag en vrijdag, meer informatie is ook op www.Tremeg.nl te vinden.

Comments are closed.

Scroll To Top