dinsdag , 4 augustus 2020

Tremeg HA1 winterkampioen

Afgelopen weekend speelde de heren A van Tremeg hun uitwedstrijd tegen Noav uit Susteren een wedstrijd die er om spande omdat Tremeg aan een gelijkspel al genoeg had om kampioen te worden. Coach Huub Verhoeven had in de weken hiervoor afgaande zijn team voorbereid, in thuis wedstrijd tegen Noav speelde zij namelijk gelijk.

Tremeg opende de wedstrijd in Susteren voorzichtig maar nam al duidelijk het initiatief. Door snel spel en veel druk vanuit de opbouwrij,hoek en cirkel. Noav kon daardoor geen grip op de wedstrijd krijgen al scoorde het wel vanuit individuele acties. Ruststand 10-11 voorsprong
In de tweede helft schroefde Tremeg het tempo op en wist al snel een duidelijk voorsprong te nemen naar 12- 18. Noav dreigde nog even terug te komen maar dat was van korte duur. Tremeg was duidelijk een klasse beter en trok de wedstrijd naar zich toe met een klinkende overwinning. eindstand 20-29
Tremeg speelde vanaf het begin van het seizoen goed en heeft geen wedstrijd verloren, aldus coach Huub Verhoeven. Hij had dan ook het volste vertrouwen dat zijn team de winst zou pakken. Door deze overwinning gaat Tremeg naar het kerstverlof verder in de finale poule van de regio Zuid waarin Limburg, Zeelanden Brabant zijn vertegenwoordigd.

Tremeg feliciteert: Cas van Dommelen, Luc Scheepers, Ralien Verhoeven, Jeroen Warenman, Sjors Verhoeven, Marcel Verhoeven, Cas Kragten en Huub Verhoeven.


Foto Cas Kragten 
Foto gemaakt door Randy van de Poel

Comments are closed.

Scroll To Top