dinsdag , 25 februari 2020

Tremeg Dames C kampioen na bloedstollende wedstrijd

Afgelopen weekend was het dan zover dat de dames C van Tremeg kampioen konden worden. Dit was voor de wedstrijd nog niet zeker, immers er werd gespeeld tegen Roef uit Moergestel die op dat moment nummer 2 stonden op 1 punt achterstand en dus ook kampioen konden worden. Het team van Mark van den Heuvel had dan ook maar 1 opdracht, minimaal 1 punt halen in deze laatste wedstrijd van het zaalseizoen.

Aan de voorbereiding lag het niet, de dames van Tremeg hadden voldoende supporters uitgenodigd en zo konden vaders, moeders, opa´s en oma´s, andere familieleden, vrienden, vriendinnen en clubleden kijken naar de wedstrijd in een feestelijk versierde sporthal Molenbroek.

Tremeg begon met een offensieve verdediging om de tegenstander te kunnen aangrijpen nog voordat Roef haar acties kon maken. Door de zenuwen die bij de spelers aan het begin van de wedstrijd aanwezig was lieten ze toch wat gaten vallen en kon Roef scoren. De snelle overgangen van Tremeg zorgde er echter voor dat de stand gelijk opliep en er een rusttand van 6-6 was.

De tweede helft werd gekozen voor een defensievere, zogenaamde 6-0 verdediging, maar het effect hiervan werd pas na een achterstand van 7-9 zichtbaar. Ook op de tribune was de spanning te snijden en werd er nog maar eens extra aangemoedigd om ervoor te zorgen dat het team nog sneller, dynamischer en verrassender ging spelen. Tremeg kwam op gelijke hoogte en won uiteindelijk met 14-10.

Na het eindsignaal was er dan ook een grote ontlading en konden de dames hun geluk niet op. De kersverse kampioenen werden gefeliciteerd, kregen een kampioensshirt uitgereikt en konden de inwoners van Gemert via het rondje op de kampioenswagen met trots laten zien wie de beste was dit seizoen in de poule van dames C. Coach Mark van den Heuvel is evenzo blij en trots, hij had dit aan het begin van het seizoen niet gedacht. Vorig jaar speelde het grootste deel van dit team nog in de D-klasse en hoewel hij weet dat er veel goede spelers in dit team zitten is kampioen worden een cadeau na het harde werken op de training. Handbalvereniging Tremeg feliciteert Marle van den Heuvel, Iris Hol, Isa van Lankveld, Jolijn Penninx, Anouk van de Kerkhof, Rosa Schrader, Imke Reijnders, Aniek van den Heuvel, Imke Peters, Tessa van Lankveld, Martine Bloemers, Lieke Smulders, Jara Hussein en Isis Hendriks

Comments are closed.

Scroll To Top