woensdag , 1 april 2020

Scholentoernooi HV Tremeg groot succes

3 januari organiseerde HV Tremeg voor de 9e keer het scholenhandbaltoernooi voor basisscholen met dit jaar een recordaantal van 36 deelnemende teams voor het handbaltoernooi en voor 60 kinderen uit groep 3/4 een handbalinstuif.

In de ochtend waren de kinderen uit groep 3/4 aan de beurt met de handbalinstuif. Aangemoedigd door enthousiaste leden van HV Tremeg werden in carrousselvorm (bal)spelletjes gespeeld en konden de kinderen ontdekken hoe dynamisch handbal is en hoe leuk het is om een doelpunt te maken.

S ’middags was het de beurt aan de kinderen van de groepen 5/6 en 7/8 die het scholenhandbaltoernooi speelden. Er werd hard gejuicht als er een doelpunt werd gemaakt en net zo hard gebaald van een doelpunt tegen, maar bovenal was het sportief en gezellig. En deze beleving werd ook ervaren door alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s etc. die op de tribune aanwezig waren. De winnaar van het toernooi werd Samenstroom 1 groep 5/6 en ’t Einder groep 7/8. De winnaars zullen in het voorjaar gaan strijden in een handbaltoernooi om de beste ploeg uit Brabant. De winnaar van vorig jaar werd nog even in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking omdat dit team van de Berglarenschool in 2019 uiteindelijk Nederlands Kampioen werd.

Comments are closed.

Scroll To Top