dinsdag , 4 augustus 2020

Ook dames B Tremeg winterkampioen

Afgelopen weekend speelde de dames B van Tremeg hun thuiswedstrijd tegen Taxandria uit Oisterwijk. De tegenstander stond op plek 3 van de ranglijst en zou voor enige weerstand kunnen zorgen. Tremeg liet vanaf de start een snel spel zien waardoor de voorsprong al meteen werd gepakt. Mooie overgangen vanuit verdediging naar aanval waren verzorgd, en al werd er niet gescoord vanuit de tweede lijn dan waren het de hoekspelers en cirkelspeelsters die de doelpunten maakte. Eindstand 26-16 (14-8).

De dames B van Tremeg spelen al een paar seizoenen lang een prima spel. Hierdoor waren de verwachtingen dan ook hoog bij dit debuterende team in deze klasse. Terugkijkend op dit seizoen is coach Hans van Boxtel trots op zijn dames die winterkampioen zijn geworden. Op de eerste plaats bedoelt hij dat de dames een hecht team vormen, wat heel belangrijk is in een teamsport. Op sportief gebied is het een evenwichtig team waarin iedereen doelpunten kan maken en heeft het in de verdediging laten zien dat het de minste tegen doelpunten heeft gekregen.

Met de wintertitel op zak is het goed om na de kerst uit te komen in een zwaardere en internationale competitie, aldus coach Hans van Boxtel, waarbij hij aangeeft dat deze competitie een prima sportieve en pittige uitdaging gaat bieden. Dat betekent dat de dames B wedstrijden gaan spelen in Limburg en België.

HV Tremeg feliciteert coach en trainer Hans en Bianca van Boxtel en de speelsters Niemke Strijbos, Laura Geene, Jolijn Peters, Nienke van Boxtel, Roos Claaszen, Ilse van den Heuvel, Janne van Hoof, Suze de Nooijer, Maren van der Vliet, Miranda van Asseldonk, Suus Donkers, Merle Hendriks, Vera van der Linden en Fleur van Alphen met het winterkampioenschap.

Comments are closed.

Scroll To Top