zaterdag , 30 mei 2020

HV Tremeg wenst u een sportief 2020

Het handbalseizoen 2019 is bijna voorbij en terugkijkend heel succesvol geweest. Diverse teams hebben goede prestaties neergezet en maken voor dit seizoen nog kans op het kampioenschap. Maar de hoogtepunten zijn toch wel het druk bezochte scholenhandbaltoernooi, de activiteiten van de jeugdcommissie, het kampioenschap van dames 1 en de drukbezochte Tophandbalwedstrijd in Gemert. HV Tremeg wil dan ook alle vrijwilligers, de spelers en de sponsors bedanken die hebben bijgedragen aan dit sportjaar.

De komende hoogtepunten staan alweer op het programma. Twee spelers van HV Tremeg gaan deelnemen met Handbalschool Brabant aan een internationaal handbaltoernooi in Zweden waar de wereldtop van het jeugdhandbal  te vinden is.

Op vrijdag 3 januari is er weer het scholenhandbaltoernooi met deze keer een record aantal deelnemers die zich hebben opgegeven voor een sportieve dag handballen. De voorbereidingen op scholen zijn afgerond waarbij HV Tremeg, stichting Goed Bezig en zelfs een oud-international Ron Klemann kinderen hebben laten zien dat handbal een snelle, dynamische en verassende sport is.

En natuurlijk zijn de dames 1 van HV Tremeg genomineerd voor de sportploeg van het jaar. Een eer om aan dit lijstje te zijn toegevoegd. Stemmen kan nog via lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl

Namens HV Tremeg wensen wij u fijne feestdagen en een sportief 2020.

Comments are closed.

Scroll To Top