zaterdag , 30 mei 2020

HV Tremeg heren 1 uitgeschakeld voor beker, dames B gaan verder

Afgelopen vrijdag speelde de heren van Tremeg hun uitwedstrijd voor de beker tegen Apollo uit Son en Breugel. Beide teams waren elkaar al tegen gekomen in de competitie en daarbij wist Tremeg twee maal te winnen. Deze wedstrijden waren spannend waardoor winst niet vooraf bepaald kon worden.

Tremeg opende slecht waardoor in korte tijd tegen een flinke achterstand werd aangekeken. Apollo is een team wat op snelheid te kloppen is maar Tremeg liet die snelheid niet zien. Ook waren er individuele fouten waardoor ballen onnodig verloren werden. Gelukkig wist Tremeg zich te herpakken en zette de achtervolging in. Een aantal snelle uitbraken en uitgespeelde kansen zorgde voor een marge van 3 doelpunten waarmee Tremeg de rust in ging.

De tweede helft opende Tremeg sterk en scoorde vier maal op rij door onder meer Ron van Kessel, Daan Manders en Kinou Verhoeven. Deze opleving duurde echter maar kort en Tremeg gaf daarmee Apollo de gelegenheid om het spel te beheersen. uitslag 32-21

Dames B speelde afgelopen dinsdag de bekerwedstrijd tegen PSV uit Eindhoven. PSV staat in de hoogste poule van regio Zuid-Oost en Tremeg in de hoogste poule van Limburg en België. Een mooi treffen op het programma dus.

Janne van Hoof
foto gemaakt door Randy van de Poel

Tremeg en PSV tastte in de eerste fase van de wedstrijd elkaars kwaliteiten af en werd er voorzichtig gehandbald. PSV stond goed te verdedigen waardoor Tremeg telkens vast liep. Maar ook PSV had moeite met de verdediging van Tremeg. Ruststand 7-8. De tweede helft deed Tremeg het beter en leek het alsof de verlegenheid losgelaten werd. Tremeg ging vol in de aanval en werd er sneller gespeeld waardoor zowel opbouwers, hoekspelers en spelers op de cirkel vrij kwamen. Tremeg liet zien dat het geleerd had van de eerste helft, afstandsschoten werden door de uitstekende keeper van PSV gepakt. Doorgaan tot de cirkel was dan ook de optie om te scoren. Door dit snelle spel waren er mooie doelpunten van Vera van der Linden, Maren van der Vliet, Ilse van den Heuvel, Sanne Verbruggen en Jolijn Peters. Eindstand 15-12

Comments are closed.

Scroll To Top