zaterdag , 30 mei 2020

Heren Tremeg behouden 4e plek

Afgelopen zondag speelde de heren van Tremeg tegen Witte Ster uit Waspik. Voor deze wedstrijd was winst belangrijk om de vierde plek te behouden. In deze competitie staat het middenblok dicht bij elkaar en is daarom spannend.

Tremeg ging voortvarend van start en opende met een voorsprong van 3 punten. Er werd een hoog tempo gespeeld en uitgespeelde kansen leidde tot mooie doelpunten. Toch bleef witte Ster volgen en kwam zelfs op het einde van de eerste helft op 13-12.

De tweede helft liet de thuisploeg zien dat het voor de winst ging en liep uit tot 23-13. Een fase waarin de ene na de andere goal viel van onder meer Joop van Dommelen, Julian Huijbers, Wilbert Jonkers en Mathijs Verhoeven. Eindstand 34-26

Tremeg heeft daarmee een goede uitgangspositie gecreëerd voor het verdere verloop van de competitie met nog steeds het uitzicht op de derde plek. Hiervoor zal er overigens nog hard gewerkt moeten worden omdat de nummer 1 en 2 nog op het programma staat.

Dames C

De dames C speelde afgelopen zaterdag tegen Achilles uit Veldhoven. De dames C van Tremeg voeren de ranglijst in de competitie aan en winst was dan ook de verwachting tegen de nummer 10. De dames C van coach Mark van den Heuvel spelen een goede competitie en in de training is er al aandacht voor systeemspel. Hoewel dat nog een leerproces is laat Tremeg goede 2e fases zien en  doelgerichte acties. Dat betekent dat zodra Tremeg balbezit heeft snelle aanvallen worden ingezet. In het systeemgedeelte, de zogenaamde 4e fase maken de dames mooie technische schijnbewegingen en overslagbewegingen waardoor er doelkansen ontstaan of situaties waarbij andere spelers vrij komen.  Met mooie doelpunten van Imke Peters, Marle van den Heuvel en Imke Reijnders is dit team op weg naar het kampioenschap. eindstand 25-5

Comments are closed.

Scroll To Top