maandag , 24 februari 2020

Dames Tremeg ook winst in wedstrijd nummer 2

Zondag 6 oktober speelden de dames van Tremeg thuis tegen Elshout. In een volle sporthal Molenbroek kon het publiek zich opmaken voor de eerste wedstrijd van het seizoen in Gemert.

Dames 1

Tremeg opende de wedstrijd goed, er werd in een hoog tempo gespeeld en de aanvalspatronen leidden tot een doelpunt. Het scorend vermogen kwam vanuit alle posities en met name van Chriete Verhoeven, Lisan Kuijpers en Ilona van den Elsen. Maar ook Elshout wist te scoren  door verassend handbal te spelen. Hoewel vanaf het begin een ruime voorsprong werd gepakt kwam Elshout terug en stond het 14-13 met de rust.

De tweede helft speelden Tremeg met twee cirkellopers. Deze aanpak zorgde ervoor dat Elshout een tijd lang geen grip had en tegen een achterstand van 4 doelpunten moest aankijken. Daarna stokte de doelpuntenmachine bij Tremeg en zag het opgebouwde voordeel verdampen en kwam zelfs met 1 doelpunt achter. Terug in de aanvallende opstelling met 1 cirkelloper wist Tremeg de voorspong weer te pakken. En net als vorige week was het heel spannend tot het einde waarin de voorsprong behouden moest worden. Het is dan ook de mentale kracht van Tremeg die daarvoor zorgde en een eindstand 24-23 opleverde.

Tremeg Heren 2 speelt dit seizoen in de tweede klasse, en speelden zondag 6 oktober thuis de derby tegen Bedo uit Beek en Donk.  Tremeg heren 2 heeft dit jaar een goede mix van spelers,  de ervaren ouderen en snelle jongeren uit het team van heren A vorig seizoen.

Voor coach Wim en Huub Verhoeven de taak om een eenheid te smeden. Dat lukte vorige wedstrijd uit tegen Bergeijk nog niet maar dit weekend spatte de snelheid in de eerste fase er van af en wiste spelers elkaar goed te vinden. Ook vanuit de tweede fase wisten Eric
Schoone en Rene Sleegers het doel veelvuldig te raken. Toch ontliepen de beide teams elkaar niet en ging de stand gelijk op.

In de tweede helft werd gekozen voor een 5-1 verdediging om de schutter van Bedo uit de wedstrijd te halen. Een tactische zet die werkte maar Bedo wist hier vervolgens wel weer een antwoord op te vinden. Met nog 1 minuut op de klok en 1 doelpunt voor was het met spanning afwachten op het eindsignaal met Bedo in balbezit. Door een fout van Bedo kon Tremeg nog eens de aanval opzetten en scoorden in de laatste seconden hierin het dertigste doelpunt. Eindstand 30-28

Comments are closed.

Scroll To Top