dinsdag , 4 augustus 2020

Dames B Tremeg kampioen in de veldcompetitie

Afgelopen zaterdag speelde de dames B van Tremeg thuis tegen Manuel uit Venray. Deze ploeg staat laatste in de competitie en dus was het ieders verwachting dat Tremeg deze dag kampioen zou worden, immers met nog 3 wedstrijden voor de boeg had het team van coach Hans en Bianca van Boxtel nog één punt nodig.

Het publiek werd getrakteerd op een mooie wedstrijd waarbij Tremeg snelle overgangen liet zien maar ook verzorgd tactisch systeemhandbal. Ook was het mooi om te zien dat alle spelers doelgerichte acties maakte om tot scoren te komen of een andere vrijkomende speler aan te spelen. Manuel had dan ook veel moeite om het spel van Tremeg bij te houden en dat leverde een ruststand op van 14-5. De tweede helft wisten de dames dat het kampioenschap aanstaande was maar toch waren zij nog steeds gefocust om een goed handbalspel neer te zetten. De einstand werd 31-11.

Dames B Veld kampioen

De dames B van Tremeg sluiten hiermee een fantastisch seizoen af. Tijdens de winterstop werd een promotie gemaakt naar de hoogste klasse van Limburg en Belgie. Hier werd de tegenstand een stuk pittiger maar ook hier liet Tremeg zien dat er goede handballers uit Gemert en omstreken komen en werden er punten gepakt. Ook waren er enkele wedstrijden bij waar Tremeg haar meerdere moest erkennen. In deze wedstrijden werd dan in ieder geval veel geleerd op mentaal gebied.

Aanvoerster Janne van hoof zegt, “het is een mooi handbal seizoen geweest waarin veel is geleerd, met name in de hogere poule is ontdekt dat wij soms beter zijn dan we denken”. Het kampioenschap is de kers op de taart, daar zijn we heel blij mee en dat is goed gevierd.  Maar om het even te relativeren gaat ze verder met het feit dat het seizoen nog twee wedstrijden heeft en dat vanaf vandaag de focus daar weer op ligt.

Handbalvereniging Tremeg feliciteert beide coaches Hans en Bianca van Boxtel, begeleidster Sanne Huijbers en speelsters Suze de Nooijer, Ilse van den Heuvel, Fleur van Alphen, Merle Hendriks, Miranda van Asseldonk, Niemke Strijbos, Nienke van Boxtel, Suus Donkers, Janne van Hoof, Sanne Verbruggen, Maren van der Vliet, Iris Vereijken, Laura Geene, Vera van der  Linden, Jolijn Peters en Roos Claassen.

Comments are closed.

Scroll To Top